keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

rötkötän sohvalla ja bloggaan!

Siinä paha missä mainitaan: veli kutsui itsensä sunnuntaina yökylään ja toi koneen tullessaan. Palloilin statistina olohuoneessa johtojen keskellä, yritin näyttää viisaalta ja tarjoilin ruokaa. Nyt on myös lähiverkko pystytetty ja pääsen tekemään muutakin kuin pelaamaan miinaharavaa :)

Huomenna aamulla on tentti, ja siihen nähden olen (jälleen) aivan liian myöhään ylhäällä. Onneksi on myös sitten illalla neuletapaaminen, niin saa vähän nollattua päätä ennen seuraavan luku-urakan aloitusta.

Postin setä toi muuten viikko sitten Norah Gaughanin kirjan Knitting Nature, jonka vihdoin olin saanut tilattua The Book Depositorysta. Suosittelen lämpimästi: tein tilauksen torstaina ja kirja tipahti postiluukusta jo seuraavana tiistaina, eikä kyseinen pulju veloita ollenkaan postikuluja. Ja kuten yleensä, Sammon Electron käy maksuvälineenä.

Kirja täytti kaikki suuret odotukset, ja nyt kiemurtelen tuskissani, kun en pääse heti aloittamaan lukuisia uusia projekteja. Yhden hatun ehdin viikonloppuna jo neulomaan, ja siitä tulikin todella kiva. Kuvia ja muuta tietoa myöhemmin.

Nyt menen ainakin yrittämään nukkumista. Jännityskerroin on aika korkea, kun kyseessä on vasta neljäs tentti yliopistossa, ja toinen tänä lukuvuonna - en oo vielä yhtään ehtinyt tottua siihen, että niistä selviää hengissä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh ;) Mä luin otsikon nopeasti ja luulin että siinä lukee "röökitän sohvalla ja bloggaan". -Jutta

Sini kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja laitoin sut suosikkeihin. Toi termosmukin päällinen on tosi hieno ja hauska idea!!

Mäkin aika kauan odottelin tuota uutta IK:ta. Akateemisesta ilmoittavat sähköpostiin tai kännyyn lehden saapumisesta, mutta mä en edes luottanut siihen, vaan soittelin sinne jo alkuviikosta ja kyselin lehden perään :)