perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

*haamuti haam*

Askartelen täällä, kun on jo jonkin aikaa ollut sellainen tunne, että sivupohjan vaihto houkuttaisi. Mikäpä siis sen parempaa puuhaa, kuin säätäminen blogin kanssa, jos päättää valvoa yön yli saadakseen unirytminsä normaalimmaksi.

Sanokaa, jos muutos meni ihan metsään! Mie tietty heittäisin kernaasti kaikki tekstit vaaleanpunaisiksi, mutta yritin ihan tosissani säilyttää luettavuuden :P

Myös sen huomasin tuossa seuraamieni blogien listaa kasatessani, että olen luokattoman huono kommentoija, luikin vain nurkissa jättämättä jälkiä käynneistäni. Koetan parantaa tapani, sillä kommenteissa on kivaa myös niiden jättäminen, ei vain saaminen.

Jatkan ähräämistä.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aika moni on kiireinen tai "kiireinen" ja kommentointi tuppaa jäämään. Harmi sinänsä, ne on kivoja kun niitä saa

Raisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Raisa kirjoitti...

Kivalta blogisi näyttää. (minua ei haittaisi vaikka heittäisit kaiken vaaleanpunaiseksi, jos se vaaleanpunainen tarkoittaa pinkkiä [=fuchsian sävyä]<3)

Kommentointi on vähän sellaista tahdon asiaa... itse olen ottanut vähän sellaisen asenteen että minähän kommentoin, ihan ajatuksen kanssa jos tulee tekstistä jotain mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, puikkomania tarttuu! Neuloin viime viikolla Pingouin Melodiesta (2 kerää) verkkomallisen pitkulaisen huivin, ja kun nyt kerta opin mallin (2 erilaista kerrosta...) niin tikuttelen toisen samanlaisen 3 kerästä tuntematonta fuksianpunaista hapsulankaa. Kaikki ovat kirpparilta pilkkahinnalla ostettuja. Verkkomalli vie niin vähän lankaa, että jo 2 kerästä saa solmittavan kaulahuivin, ja toivottavasti tulos ei reikien ansiosta myöskään hiosta. 1,5 mm:n puikoilla on jo tehty mallitilkku, kohta lähtee sekin liikkeelle...

Jaa joo, kyllä tektistä vielä selvää saa. Pinkki vois tuottaa liian heikon kontrastin vanhojen huonoille silmille!

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää sun blogi :) Tosin itseäni ei myöskään vaaleanpunainen väri häiritse, päinvastoin.

Luikihan taas minunkin bloginurkkaan, ja saa jättää jälkiäkin...

-Jutta

Anonyymi kirjoitti...

Hei haloo, oletko lakannut neulomasta vai vaan bloggaamasta? Minä olen jämähtänyt kaulaliinoihin, neljäs menossa. Mutta minkäs teet kun kirpparit myyvät hapsu- ja syherölankoja juuri kahta kerää - eihän niistä muutakaan saa (tai halua tehdä).