perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Paljon kuvia, vähän tekstiä (kerrankin!)

Olen täysin rakastunut hiljattain hankkimaani pieneen, näppärään pöytäjalustaan. Kuvaaminen tuntuu taas ihan eri tavalla kivalta.

Ensin uusin innostukseni, josta en ole vielä päässyt kertomaan:



Frost Flowers And Leaves valmistui keskiviikkona! Aikaa sen neulomiseen meni suunnilleen viisi viikkoa sen jälkeen, kun sössin ekan version ja aloitin alusta. Lopputulos on hulppeat 107 cm kertaa 107 cm, ja sekin on jo niin iso, että ohjeen mukaisena se olisi ihan järkyttävän suuri. Onneksi vaihdoin langan ja puikot ohuempiin. Kas tässä:




Lopuksi vielä kuva ystävälleni Pauliinalle joululahjaksi antamastani termosmukista. Neuloin sitä varten päällisen, jotta se ei olisi mikä tahansa muki. Lopputulos on aika muikea, ja saaja ilahtui kovasti. Olen muuten ihan törkeän ylpeä Pausta, sillä neuleoppilaani sai eilen illalla valmiiksi Ensimmäisen Neuletyönsä, nimittäin pipon, josta tuli aivan mainio. Hyvä me!

9 kommenttia:

piua kirjoitti...

Oih, huivista tuli NIIN KAUNIS! Aivan ihastuttava. Kyllä sun nyt kelpaa :D
Ja mukikin on komea, arvaan että saaja mahtoi tykätä.

Unknown kirjoitti...

Ällistyttävän upea huivi! Tuleeko siihen vielä joku reunus, vai miksi silmukat on päättelemättä?

Katja kirjoitti...

Tuo termomukinlämmitin-idea on aivan loistava! Laitan sen muistiin ensi joulua varten.

uhoava gnu kirjoitti...

Upea huivi!
Ja tosi mukava blogi, lisäsin suosikkeihini!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana huivi!

Kaisa kirjoitti...

Aivan upea huivi!!

...ja kiitos, sun ideasta lähti aivoriihi hyrräämään ja nyt on Turmalinit neulottu ja laukku valmis ja kuvia Kerällä ja olen niiiiiin ylpeä itsestäni... :D

Anonyymi kirjoitti...

(Mummikoura-Virpi ei ole koskaan kommentoinut blogia, saas nähdä onnistuuko.)
Heli kertoi näistä viimeisimmistä projekteista torstaina, ja nyt ne sai nähdä omin silmin, jipii! Mukinlämmitin on hauska ja huivi aivan uskomattoman upea. Uuden tuntuman ottaminen pitsinneulomiseen päätyi saman tien "sitten kun" -listalleni.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hieno blogi, sain netin taas toimimaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Makee! Ikinä ei totu siihen, miten paljon pingottaminen (ja ompeluksissa silittäminen) muuttaa työn ulkonäköä. Saa nähdä, rupeanko itse ikinä vastaavaan. Tällä hetkellä syyhyttää vaan tilkkutyöt...